De ce s-a retras Alexandre Maymat de la șefia BRD

alexandre-maymat
alexandre-maymat

Alexandre Maymat, cel care trebuia să ocupe poziţia de director general şi preşedinte al BRD, se va retrage, iar acţionarul majoritar Société Générale va face o altă nominalizare pentru această poziţie în perioada următoare.

"“M-am retras din poziţia de la Bucureşti din motive personale, de familie. Voi ocupa o altă poziţie în cadrul Société Générale a explicat Alexandre Maymat luni dimineaţă.

BRD este a doua bancă din România ca importanță  și controlată în proporţie de circa 60% de grupul francez Société Générale.

Alexandre Maymat a venit la Bucureşti la începutul acestui an în ideea de a ocupa poziţia de preşedinte şi director general, funcţii deţinute în ultimii doi ani de Guy Poupet. Poupet s-a retras la finalul lunii aprilie, iar Maymat trebuia să preia oficial aceste funcţii odată ce primea aprobarea Băncii Naţionale. Maymat a fost votat de AGA BRD pe 26 aprilie pentru un mandat de patru ani ca membru al consiliului de administraţie al băncii.

Société Générale a găsit un alt candidat în locul lui Maymat, numele acestuia urmând să fie anunţat în perioada următoare. În prezent, conducerea interimară a BRD este asigurată de Petre Bunescu, care lucrează în bancă de aproape 37 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel