EXCLUSIV  ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Radu Cristescu (PMP): Iohannis NU va candida - VIDEO

Radu Cristescu, lider PMP, invitat la DC News, a declarat că, la alegerile prezidențiale din 2019, actualul președinte al României, Klaus Iohannis, nu va candida.

Întrebat în cadrul interviului dacă la alegerile prezidențiale din 2019 PMP va avea un candidat, Radu Cristescu a răspuns afirmativ. "Da, cu siguranță vom avea un candidat. Să vedem cu cine iese PNL-ul. Domnul Iohannis nu candidează, asta este clar, e cert", a spus liderul PMP.

"Iohannis a fost purtat ca moaștele sfântului Iohannis. (...) Când a venit de la Sibiu, i s-a dat o foaie de parcurs, pe care el o știe. De aceea nu se implică, nu-l interesează. De aceea a acceptat cele trei guverne dezastruoase ale PSD-ului", a declarat Radu Cristescu.

Iohannis, la șefia Consiliului European

În contextul în care în presă au apărut informații potrivit cărora preşedintele Klaus Iohannis i-ar putea succede lui Donald Tusk la şefia Consiliului European, Radu Cristescu a spus că nu crede în această posibilitate. De menționat că fostul premier al Poloniei îşi încheie mandatul în 2019, în acelaşi an în care şi Klaus Iohannis îşi va încheia primul mandat la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

Pariul lui Cristescu

"Iohannis nu va candida, veți vedea", a reiterat liderul PMP. "Punem pariu că Iohannis nu va candida la președinția României", a zis Radu Cristescu la interviurile DC News.

Răspunsul complet, mai jos:


INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel