ALEGERI FRF. Ionuț Lupescu, prima reacție. DECLARAȚIE despre PSD și Dragnea

Ionuț Lupescu a fost învins categoric de Răzvan Burleanu, încă din primul tur al alegerilor FRF.

„Felicitări președintelui pentru victorie. Mulțumesc celor care m-au votat, dar și celor care au avut altă opțiune. A fost de datoria mea să vin să încerc să redresăm fotbalul. Sper ca în următorii patru ani să aveți dezvoltarea pe care o doriți și să aveți performanțe”, a precizat, dezamăgir vizibil, Ionuț Lupescu.

„Mă așteptam la mai mult. Sper să dezvolte fotbalul, să facă performanță. Lumea va fi foarte atentă la ce se va întâmpla în următorii patru ani.

Și eu am crezut că sunt oameni care doresc dezvoltarea fotbalului, binele fotbalului, dar se pare că nu a fost chiar așa. Burleanu continuă din păcate cu jignirile. Eu m-am obișnuit”, a mai adăugat Lupescu.

Lupescu, Dragnea și Firea

Lupescu a vorbit și despre acuzele care i-au fost aduse în ceea ce privește implicarea politicului și afișarea cu Liviu Dragnea, dar și cu Primarul General Gabriela Firea.

„Nu m-am afișat cu Liviu Dragnea. M-am văzut cu toți reprezentanții partidelor politice. Rolul unui președinte e să se bată pentru sport. Pentru asta ai nevoie ca Parlamentul să voteze o legislație permisivă”, a mai precizat Lupescu.

„Cred că dacă nu aş fi candidat, aş fi regretat toată viaţa. Am spus că acum vreau să o fac, cred că sunt destul de experimentat. Dacă unii au decis că nu e nevoie de mine, atunci nu e nicio problemă. Eu sper să fie bine. Să nu mai fie date mincinoase sau trunchiate, să fie realitatea. Îmi doresc ca fotbalul românesc să ajungă acolo unde a fost o dată. Dar asta nu depinde de mine, ci de cei care conduc. Deocamdată fotbalul românesc nu are nevoie de ajutorul meu".

"Nu ştiu de ce a fost diferenţa aşa de mare. Trebuie întrebaţi cei care au votat împotriva mea. Şi eu am crezut că sunt oameni care doresc binele fotbalului, dezvoltarea lui. Dar se pare că nu a fost chiar aşa", a adăugat Lupescu.

Răzvan Burleanu l-a zdrobit surprinzător încă din primul tur pe Ionuț Lupescu. Burleanu a obținut 168 de voturi în timp ce Lupescu doar 78.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel