Alegeri FRF. Burleanu - Lupescu, război: ”Ionuț MINTE!”. Document prezentat

Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia, ci doar şi-a suspendat activitatea de la UEFA, în perioada campaniei pentru alegerile de le FRF, acuză Răzvan Burleanu.

"Haideţi să spunem că domnul Ionuţ Lupescu nu a cumpărat nici ceasuri de lux ca să netezească anumite drumuri la nivel european, nu a avut nici contracte încheiate cu membrii propriei sale familii sau cu el însuşi din postura de director general, putem spune că nici nu a acordat contracte prietenului său de la SEG.

Dar Ionuţ Lupescu a venit să spună că a renunţat la funcţia sa de la UEFA pentru a veni să salveze fotbalul românesc. De asemenea, el însuşi a trebuit să-şi convingă cu greu, cu lacrimi familia ca să facă acest pas.

Ionuţ Lupescu minte. V-a minţit când a fost în acest platou, i-a minţit pe toţi prietenii săi, i-a minţit pe toţi susţinătorii săi şi pe membrii federaţiei că şi-a dat demisia. Iar dovada o am aici (arată un document - n.r.). Domnul Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, doar şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Aveţi această dovadă din partea secretarului general UEFA, care clarifică acest lucru.

E o diferenţă uriașă între demisie și concediu fără plată", a declarat Burleanu, la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel