Albă ca Zăpada, în premieră la Teatrului Naţional Radiofonic pentru copii

alba_ca_zapada1
alba_ca_zapada1

Teatrul Naţional Radiofonic, Radio România Cultural, în colaborare cu Teatrul pentru Copii şi Tineret Excelsior, organizează, vineri, 9 martie, de la orele 14,00, la sediul Teatrului (str. Academiei, nr.28) audiţia cu public şi intrare liberă a spectacolului ,,Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”. Scenariul liber de Sanda Socoliuciar regia este semnată de Toma Enache.

Autor: Raluca Bădoiu.

,,Povestea Albei ca Zăpada este veche şi arhicunoscută, dar abordarea este noua şi adecvată copiilor deştepti şi iscoditori din secolul al XX-lea. Spectacolul radiofonic se derulează pe două planuri esenţiale: cel al povestitorului şi cel al acţiunii la prezent a personajelor din povestea clasică. În universul sonor, povestitorul nu putea fi o alegere mai bună decât actorul Marcel Iureş, care depană clasica poveste într-o abordare unică.” A declarat regizorul Toma Enache.

Noua producţie a Teatrului Naţional Radiofonic va fi difuzată în premieră la Radio România Cultural, sâmbătă, 10 martie, ora 9.00, ca un mărţişor uşor întârziat pentru toti ascultătorii iubitori de poveşti.

La lansarea CD-ului vor participa personalităţi din lumea teatrală precum Marcel Iureş, Maia Morgenstern, Claudiu Bleonţ, Eugen Cristea şi Ion Haiduc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel