Al Bano, surpriză pentru români

albano-1341754477
albano-1341754477

Al Bano – unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului – are o mare surpriză pentru admiratorii din România. 

Cântărețul va reveni pe meleagurile noastre pe 7 mai, când va susține un concert de zile mari la Sala Palatului din București. Față de aparițiile anterioare pe scenele din România, show-ul din primăvara anului viitor  va beneficia de un plus de vitalitate, armonie și calitate sonoră excepțională. La initiațiva organizatorilor, Al Bano a acceptat onorat și fără nicio ezitare provocarea de a concerta alături de profesioniștii orchestrei Alexander Simphony Orchestra.

Alături de aproximativ 90 de instrumentiști de elită, Al Bano va dovedi încă o dată că profesionalismul și talentul nu au frontiere și nici limite de vârstă. Pentru concertul din data de 7 mai, artistul le promite românilor o seară muzicală veritabilă din programul căreia nu vor lipsi melodiile care l-au făcut cunoscut în toată lumea. Începând cu orele 19:00, atmosfera de la Sala Palatului se va încălzi cu celebra piesa de debut ”Nel sole”, apoi va trece discret prin seria referenelor nostalgice precum, ”Felicita”, ”Ci sara””Liberta” sau ale altor titluri de rezonanță spre a încheia apoteotic în completarea celor două ore desăvârșite de muzică italiană, cu melodii mai noi, ce fac parte din ultimul său material discografic , intitulat ”Amanda e Libera”.

Cei interesați trebuie să afle că biletele au fost puse în vânzare la prețuri avantajoase, în funcție de categorie de loc și variază  între 70 lei  și 280 lei . Acestea se pot achiziționa prin rețeaua Vreau Bilet de la punctele de vânzare din: Unirea Shopping Center etj.2, D'Arte Foto (Librăria Eminescu), la Teatrul Elisabeta (Bd. Regina Elisabeta nr.45), de la Sala Palatului și online prin www.vreaubilet.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel