Șahtior Donețk, decizie de ultimă oră privind viitorul echipei

Oraşul Doneţk, situat în regiunea cea mai afectată de luptele care îi opun pe separatiştii proruşi forţelor armate ucrainene, mai are o problemă. Campioana Ucrainei, Șahtior Donețk, ar putea părăsi orașul din cauza violențelor dintre ucraineni și separatiștii proruși.

Directorul general al clubului, Serghei Palkin, declară că indiferet de ce se va întâmpla și de locul în care va evolua echipa, Șahtior va rămâne în campionatul ucrainean.

"Vom rămâne în campionatul ucrainean orice s-ar întâmpla. Dar am putea fi nevoiţi să căutăm un alt oraş pentru a ne antrena şi pentru a juca meciurile de pe teren propriu, dacă situaţia de la Doneţk rămâne tensionată sau se deteriorează. Nu am studiat încă propuneri concrete în acest sens, avem suficent timp până la debutul noului sezon", a spus Palkin, care a adăugat că speră ca situaţia să se îmbunătăţească rapid, potrivit Mediafax.

Separatiştii proruşi au declarat, în aprilie, Republica Doneţk şi au preluat controlul asupra principalelor clădiri administrative din oraşul situat în estul Ucrainei.

Citește și: Mircea Lucescu a pierdut finala din Cupa Ucrainei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel