Află cu cine are Băsescu o relație civilizată

basescu
basescu

Rezultatul referendumului organizat duminică 29 iulie, oricare ar fi acesta, nu va modifica planurile de nuntă ale mezinei familiei Băsescu, Elena. Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat că nunta fiicei lui Elena că va avea loc la toamnă aşa cum este programată, cu familia viitorului ginere având o relație civilizată.

Traian Băsescu a afirmat cu puțin timp înainte de referendumul pentru demiterea sa din funcția de președinte că "politica-i politică, viaţa copilului e viaţa copilului. Nu mai discutăm în ziua de azi despre cui i-ar dat tata fata. N-aş vrea ca fiica mea să se mărite cu un politician. Vreau să trăiască normal!", a răspuns Traian Băsescu la întrebarea lui Dan Diaconescu dacă va mai avea loc nunta fiicei sale, Elena, şi cui i-ar da mâna fetei sale din PDL.

Totodată, întrebat dacă familia lui Bogdan Ionescu, alias Sida, viitorul soț al Elenei Băsescu, este în regulă, președintele suspendat a spus: "Cu familia viitorului ginere ne-am întâlnit de 3-4 ori. Avem o relaţie ca între oameni civilizaţi, care nu se bagă în viaţa copiilor lor."

Mezina familiei Băsescu, Elena, va deveni doamna Ionescu în toamna acestui an. Viitoarea mireasă a hotărât ca petrecerea pentru invitați să aibă loc la restaurantul din incinta Palatului Știrbey.

Ceremonia religioasă va fi oficiată de preoţi de înalt rang în Patriarhia Română și se va desfășura în faţa Capelei “Sfânta Treime” din cadrul aceluiași ansamblu arhitectural, deoarece în interior nu se pot efectua slujbe religioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel