Află ce trebuie să faci pentru a obține mărirea de salariu

Faptul că ești un angajat exemplar nu este întotdeauna un argument destul de convingător când vine vorba de salariu. „Nu e corect. Merit mai mult.” Înseamnă că ai nevoie de un plan care să te ajute să îți exploatezi potențialul la adevarata lui valoare.

Prima lecție pe care tu ca angajat trebuie să o înveți este aceea că o relație bună cu șeful este esențială pentru ascensiunea pe plan profesional.Nu ai cum sa schimbi faptul ca el este intr-adevar forta care pune lucrurile in miscare la birou:

 1. Șeful îți spune ție ce să faci și nu invers, pentru că la rândul lui, are un șef care îi dictează ce să facă, iar dacă tu nu te conformezi, raportul pe care el îl dă mai departe îi va aduce în loc de felicitări și recompense, sancțiuni care la rândul lor vor influența atitudinea șefului fațâ de tine. și dacă nu are un șef care să stea cu securea deasupra capului sau la fiecare mișcare, el este cel care decide, fiindcă el a venit cu ideea să investească bani într-o afacere din care îți câștigi tu salariul și nu viceversa. Așa că data viitoare când vrei să nesocotesți ordinele șefului, gândește-te de două ori.

 2. El decide dacă îți primești sau nu salariu și dacă meriți mai mult sau nu. Așa că ideal ar fi să te asiguri că te vede într-o lumină pozitivă și să îți reasiguri poziția în ochii lui din când în când.

 3. El este cel care te-a angajat și cel care decide dacă rămâi sau pleci. Nu face greșeala să muști mâna care te-a hrănit. Oricâtă vechime ai avea în firma respectivă, faptul că la un moment dat el a decis să îți ofere șansa de a-ți demonstra calitățile și să te platească pentru ceea ce știi să faci nu se uită niciodată. Greșeala fatală pe care mulți angajați o fac este că ajung să se creadă mai ,,zmei" decât șeful. Poate că meriți să fii în locul lui, însă ajungi acolo respectându-l pe cel care te-a ajutat să ajungi acolo și nu uitând de unde ai plecat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel