Aeroportul Târgu Mureş, evacuat. Un bagaj suspect este verificat de echipa pirotehnică

AEROPORT - TIRGU-MURES
AEROPORT - TIRGU-MURES

Pasagerii unei curse aeriene Târgu Mureş-Budapesta şi angajaţii aeroportului din Târgu Mureş au fost evacuaţi, marţi, după ce în aerogară a fost găsit un bagaj părăsit, acesta fiind verificat de echipa pirotehnică a SRI.

Directorul Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş, Ştefan Petru Runcan, a declarat, marţi, că pasagerii care aşteptau cursa Târgu Mureş- Budapesta, angajaţii aeroportului şi personalul-anexă - în total câteva zeci de persoane - au fost evacuaţi din aerogară după ce a fost găsit un bagaj părăsit.

Potrivit lui Runcan, la un minut după decolarea cursei Târgu Mureş-Dortmund personalul aeroportului a găsit un bagaj părăsit în zona aerogării, motiv pentru care a fost alertată echipa pirotehnică a SRI şi s-a evacuat zona.

"Am izolat zona, am făcut un anunţ audio-video pentru a vedea dacă există un posesor al bagajului respectiv, după care zona a fost evacuată, angajaţii noştri, personalul-anexă, pasagerii pentru cursa de Budapesta, deci câteva zeci de persoane", a spus Runcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel