Aeroportul Băneasa: Spectacol aviatic, la aniversarea centenarului

show aerian
show aerian

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, sub înaltul patronaj al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în parteneriat cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, organizează în zilele de 21 și 22 iulie 2012, cel mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2012) pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu, cu ocazia celebrării a 100 de ani de istorie aeronautică a aeroportului.

Spectacolul aviatic din acest an reuneşte, în premieră pentru Bucureşti, două dintre cele mai faimoase formaţii de acrobaţie aeriană din lume: Frecce Tricolori (Italia) şi Turkish Stars (Turcia). Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, vor evolua multe alte nume din elita acrobaţiei aeriene mondiale şi din România, se arată în comunicatul organizatorilor, citat de hotnews.ro.

Sâmbătă, evoluțiile aeriene vor fi susținute alături de invitații speciali și de către Aeroclubul României, Jurgis Kairys,  Flying Bulls, Tarom, Wizzair,  Forţele Aeriene Române, precum și un program artisitic în care vor evolua artişti din topurile muzicale româneşti, trupe de dansatori, zboruri de agrement susţinute de Tarom, Aeroclubul României, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă, De asemenea, spectatorii vor putea urmări efecte speciale, lansări de paraşutişti, planorism şi acrobaţii aeriene susţinute de Aeroclubul României, Forţele Aeriene Române ş.a.

Duminică, evoluţiile aeriene vor fi susţinute de către aceeași invitați speciali, secondați de Aeroclubul României, Iacării Acrobaţi,  Jurgis Kairys, Flying Bulls,  Tarom, Wizzair, Forţele Aeriene Române.

Accesul publicului se face prin Romaero, începând de la ora 8.00, însă, deoarece nu sunt locuri disponibile de parcare, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. Intrarea este liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel