Adrian Mititelu: Instanța supremă ia bani de la FRF

adrian-mititelu dc
adrian-mititelu dc

Patronul Universității Craiova, Adrian Mititelu, face dezvăluiri și acuzații grave despre relațiile dintre oamenii de la Federația Română de Fotbal (FRF) și magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ).

Adrian Mititelu a declarat vineri la Radio GSP că oamenii de la FRF nu vor avea parte de o anchetă cinstită, el mizând pe un blat al Federației cu magistrați ai ÎCCJ. Patronul Universității Craiova susține că are dovezi care arată că șase oameni de la instanța supremă primesc bani de la Federație. ”Şase oameni de la Înalta Curte sunt oficiali FRF, ei o să îi judece. Cum a fost achitat Dumitru Dragomir! Ei şi acum sînt în funcţii. Am dovezi că primesc bani de la FRF. Eu nu mă pot abate de la război. Sunt momente când simt că o iau razna când ştiu că nu am chef. DNA este ultima mea speranţă. Doar DNA ne pot scăpa de ei. Sper că cei care vor prelua FRF să facă ordine acolo. Să stea cu noi la masă. Toate jocurile sunt făcute ca ei să fie cercetaţi în stare de libertate,” declară Adrian Mititelu.

Gică Petrescu, Giovanni Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Gigi Nețoiu, Mihai Stoica, Jean Pădureanu și George Copos au primit sentințe cu închisoarea din partea Curții de Apel București. Cei opt sunt cercetați în ”Dosarul Transferurilor,” fiind puși sub acuzare pentru că și-au însușit sume importante, rezultate din transferurile în străinătate a 12 jucători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel