Adrian Mihai Câmpurean, numit interimar la conducerea RATB

RATB-sediu
RATB-sediu

Adrian Mihai Câmpurean a fost numit interimar la conducerea Regiei Autonome de Transport Bucureşti, după ce Viorel Popescu a fost revocat din funcţia de director general.

 "În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Bucureşti de astăzi, 9.10.2012, ca urmare a Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 51/04.09.2012, a fost revocat din funcţie Directorul General al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, domnul ing. Viorel Popescu. Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi Director General interimar al Regiei Autonome de Transport Bucureşti a fost numit domnul dr.ing. Adrian Mihai Câmpurean", se arată într-un comunicat al RATB.

 Şefii RATB şi RADET, Viorel Popescu şi Mihai Becheanu, au fost revocaţi, în 4 septembrie, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) din funcţiile de membri ai consiliilor de administraţie ale celor două regii, ceea ce duce automat şi la pierderea posturilor de director.

 Alături de Popescu, din CA al RATB au fost revocaţi din funcţia de membru Nicoleta Ciufudean, Stancu Sotir şi Gabriel Vlad.

 Din CA al RADET au mai fost revocaţi Stelică Constantin, Laura Albani şi Dragoş Zlotea.

 Revocările au fost aprobate într-o şedinţă CGMB la care nu au participat consilierii generali ai PDL, nemulţumiţi de faptul că noua majoritate din Consiliu, reprezentantă de consilierii USL, ar vrea să pună monopol politic pe cele două regii. Practic, în şedinţă au fost revocaţi chiar membrii ajunşi anterior în CA la propunerea PDL.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel