Administrator de benzinărie, reținut după ce a vrut să incendieze o cisternă

cisterna-cu-combustibil
cisterna-cu-combustibil

 Incident grav la o benzinărie din  comuna suceveană Dumbrăveni. Administratorul acesteia  a fost reţinut după ce a stropit cu benzină o cisternă cu combustibil, ameninţând că o incendiază pentru că proprietarul nu a vrut să descarce tot combustibilul.

Între administratorul  benzinăriei şi administratorul unei firme care deţine o cisternă pentru transportul combustibililor a izbucnit, sâmbătă, un conflict determinat de faptul că proprietarul cisternei a refuzat să descarce întreaga cantitate de combustibil, motivând că administratorul benzinăriei are să-i plătească bani dintr-o tranzacţie anterioară.

 Nemulţumit, proprietarul benzinăriei a început să adreseze cuvinte jignitoare şi apoi ameninţări atât faţă de proprietarul autocisternei, cât şi faţă de şofer, aruncând cu pietre şi bucăţi de lemn spre cei doi, după care a stropit cu benzină dintr-o canistră atât autocisterna, cât şi zona, ameninţând că îi va da foc.

 În aplanarea conflictului a intervenit Poliția, proprietarul benzinăriei fiind cercetat pentru  ultraj contra bunelor moravuri, ameninţare şi loviri sau alte violenţe, fiind reţinut pentru 24 de ore şi urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel