Accidentul din Dâmbovița s-a soldat cu trei morți - VIDEO

accident ilfoveni
accident ilfoveni

Accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică de pe raza localității Ilfoveni, de pe DN 71, s-a soldat cu trei morți, după ce alți doi tineri au decedat în cursul zilei de duminică. Trei tineri sunt încă răniți.

Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, a declarat că încă doi tineri de 18, respectiv 20 de ani, au murit la spitale din Bucureşti ca urmare a rănilor grave. Alţi doi răniţi, aflaţi în stare gravă, sunt internaţi la spitalele Floreasca şi Bagdasar-Arseni din Capitală.

Potrivit primelor cercetări s-a constatat că  șoferul, în vârstă de 23 de ani, nu a adaptat viteza în curbă, a pierdut controlul volanului, a lovit un capăt de pod și s-a răsturnat în șanț. În autoturism, se aflau şase persoane, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. Unul dintre ei a murit la scurt timp după producerea accidentului, alţi doi, aflaţi în comă profundă, şi-au pierdut viaţa câteva ore mai târziu. Doar conducătorul auto s-a ales cu leziuni minore.

Testat cu aparatul etilotest, șoferul avea o alcoolemie de 0,60 ml/litru alcool pur în aerul expirat.

 Șoferul riscă, dacă va fi găsit vinovat, între 5 și 15 ani de închisoare, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cu circumstanțe agravante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel