Accidentul de la Sadu, anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu

gloante
gloante

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au deschis un dosar pentru a investiga modul în care s-a produs accidentul de marţi de la fabrica de armament de la Sadu, soldat cu rănirea unei femei care s-a ales cu arsuri de gradul doi pe faţă şi mâini.

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu s-a constituit un dosar având ca obiect accidentul de muncă (explozie) petrecut în cursul zilei de astăzi, 2 august 2011, într-o secţie a S.C. UM SADU S.A., soldat cu vătămarea corporală a numitei R.D. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din lucrători ai poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, care, sub coordonarea procurorului, efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs explozia", se precizează într-un comunicat de marţi al Ministerului Public.

Un nou accident de muncă a avut loc, marţi dimineaţă, la Uzina Mecanică Sadu, o femeie suferind arsuri la faţă şi la o mână în urma unei explozii. Victima a fost transportată la spitalul din Târgu Jiu şi se află în afara oricărui pericol.

Potrivit reprezentanţilor Uzinei Mecanice Sadu, accidentul a avut loc în Secţia pirotehnică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel