Accident: O fată de 19 ani a murit, iar alţi trei tineri au fost grav răniţi

smurd
smurd

O fată de 19 ani a murit, în timp ce alţi trei tineri au fost grav răniţi, sâmbătă noapte, la Horezu (Vâlcea), după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea, a lovit doi copaci şi s-a răsturnat, iar la locul accidentului a fost rănit şi asistentul de pe o ambulanţă venită să preia victimele.

În accident, care a avut loc în jurul orei 02.00, pe DN 67, în oraşul Horezu, a fost implicat un autoturism BMW condus de un tânăr de 20 de ani şi în care se mai aflau două fete de 16 şi 19 ani şi doi tineri de 20 de ani,informeayă Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, în zona unei discoteci din localitate şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, după care autoturismul a pătruns pe contrasens şi a ieşit apoi de pe şosea, unde a lovit doi pomi, răsturnându-se apoi într-un şanţ.

În urma accidentului şi-a pierdut viaţa fata de 19 ani. De asemenea, au fost grav răniţi şoferul, fata de 16 ani şi un alt tânăr, scăpând nevătămată o singură persoană din maşină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel