Urmărește emisiunea live


Accident inedit pe Autostrada Soarelui: Un TIR s-a ciocnit de un tanc

Doar asta nu se întâmplase în România: un TIR care rula pe Autostrada Soarelui a lovit o platformă pe care se afla un tanc al Ministerului Apărării. Vinovat de producerea accidentului se pare că este șoferul autotrenului, deoarece nu a păstrat distanța regulamentară.

RTV.net relatează că accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 25. Din primele informații reiese faptul că vinovat este șoferul TIR-ului, care a observat prea târziu platforma din fața sa pe care se afla un tanc al Ministerului Apărării.

"Mă deplasam către București, la un moment dat am văzut două luminițe ca doi licurici și distanța fiind foarte mică, am frânat, dar a fost timpul prea scurt. Am intrat în el. Aveam maxim 80 km/h", a declarat şoferul TIR-ului.

Poliţiştii consideră că şoferul autotrenului este vinovat de producerea accidentului, întrucât nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţa sa. El a primit amendă contravenţională şi 3 puncte penalizare.

La testarea cu aparatul alcool test s-a constatat că niciunul dintre șoferii mașinilor implicate în accident nu consumaseră băuturi alcoolice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel