Accident în lanţ pe Şoseaua Chitila din Bucureşti

10 oameni au ajuns la spital, miercuri noaptea, în urma unui accident în lanţ petrecut pe Şoseaua Chitila din Bucureşti, după ce un microbuz a intrat într-un camion care nu i-a acordat prioritate, fiind lovite şi alte două maşini care circulau în zonă

Zeci de ambulanţe şi maşini de poliţie au fost trimise la locul accidentului şi pentru că rezervorul camionului s-a spart, în urma accidentului, au venit şi pompierii, informează Realitatea Tv. „Şoferul autotrenului ar fi încercat să vireze stânga moment în care a fost izbit de un microbuz ce se deplasa dinspre Bucureşti către Ilfov. Din impact a fost proiectat în alte două autoturisme care încercau să iasă de pe strada Aeroportului pe şoseaua Chitila. Şoferii celor patru maşini implicate în accident au fost audiaţi de poliţie, iar în funcţie de declaraţiile lor se va stabili cauza producerii accidentului“, a declarat inspectorului Brigăzii Rutiere, Ioana Stancu.

Şoferul camionului dă însă vina pe şoferul microbuzului, care ar fi circulat cu viteză. Din fericire, niciuna dintre victime nu are răni grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel