Accident grav pe DN 17 A, soldat cu doi morți și cinci răniți

ambulanta_suceava
ambulanta_suceava

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de joi spre vineri, pe DN 17 A, în zona comunei Horodnic de Sus, din Suceava. Două tinere au murit, iar alte cinci persoane, între care doi copii în vârstă de patru şi nouă ani şi o femeie însărcinată în luna a şasea, au fost rănite.

Un autoturism, la volanul căruia se afla o tânără în vârstă de 24 de ani, din comuna suceveană Voitinel, care se deplasa pe un drum comunal dinspre localitatea Horodnic de Sus spre Rădăuți, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, în intersecţia cu DN 17 A.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, tânăra în vârstă de 24 de ani nu a acordat prioritate când a intrat în intersecție, informează Mediafax.

În urma impactului, tânăra, care nu s-a asigurat la intrarea în intersecție, și o altă tânără, în vârstă de 33 de ani, pasager pe scaunul din dreapta al celuilalt autoturism, au decedat.

Alte cinci persoane, între care doi copii şi o femeie însărcinată, care se aflau în autoturismul lovit, au fost rănite în momentul impactului, fiind ulterior transportate la spitalele din Rădăuţi şi Suceava.

Șoferul maşinii lovite a suferit o fractură deschisă la gambă, un traumatism toracic şi o plagă la un genunchi, în timp ce copilul acestuia, în vârstă de patru ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral închis şi este în comă, au transmis medicii.

Un alt copil, în vârstă de nouă ani, aflat, de asemenea, în autotursimul lovit, a fost diagnosticat cu "plagă contuză frontală stânga, contuzie gambe", în timp ce un tânăr în vârstă de 22 ani, din mașina lovită, a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis.

În autoturismul lovit se mai afla și o femeie încărcinată, în vârstă de 33 de ani, care a suferit o fractură de femur şi este în şoc traumatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel