Accident feroviar la IL Caragiale. Un pod riscă să se prăbușească

smurd
smurd

Un accident feroviar s-a produs, joi, în zona localității dâmbovițene IL Caragiale, după ce o locomotivă a lovit o maşină la trecerea de nivel de cale ferată pe DN 72 la halta Olari. Momentan, echipajele SMURD şi de descarcerare ajunse la locul accidentului nu pot interveni întrucât există riscul de prăbuşire a unui pod şi a unor vagoane de tren aflate pe acesta.

Un tren mărfar, încărcat cu cărbune, a deraiat, joi după amiază, la IL Caragiale, după ce la trecerea de cale ferată cu DN 72 a acroşat un Logan pe care l-a târât câteva sute de metri. Când a ajuns pe un pod locomotiva şi un vagon, scăpate de sub control, au căzut pe partea carosabilă a drumului comunal traversat de podul respectiv, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, la acest moment, echipajele SMURD şi de descarcerare ajunse la locul accidentului feroviar de la IL Caragiale, nu pot interveni întrucât există riscul de prăbuşire a podului şi a unor vagoane de tren aflate pe acesta.

La faţa locului se află un echipaj SMURD şi unul de descarcerare, dar nu pot interveni, pentru că podul se poate prăbuşi. În plus, sunt scurgeri de combustibil. Loganul este prins sub locomotivă. Martorii spun că au văzut o persoană de sex feminin în faţă, în autoturism, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Gabriel Gătej.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel