Accident cu doi morți la Galați, după ce o ambulanță a fost lovită de un tir

ambulanta
ambulanta

Accident tragic pe raza comunei Barcea din județul Galați. Două persoane au decedat, iar una a fost grav rănită, în urma unui accident în care a fost implicată o ambulanţă, cele două victime fiind pacientul şi şoferul.

 "Ambulanţierul şi un pacient de 82 de ani care se afla în ambulanţă în momentul producerii accidentului au decedat. Asistenta a intrat în comă şi are, din informaţiile pe care le deţin în acest moment, o fractură deschisă la un picior", a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, medicul Mihai Polinschi.

 Potrivit şefului SMURD Galaţi, Anghel Trifan, şoferul ambulanţei şi pacientul au rămas prinşi între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

 Accidentul a avut loc pe DN 25, în comuna Barcea. Reprezentanţii Centrului Infotrafic al Poliţiei Române precizează că primele date furnizate de martori arată că ambulanţa a intrat pe contrasens, fiind izbită de un tir, însă cauzele exacte ale accidentului vor fi stabilite în urma cercetările făcute de poliţişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel