Absolvenţii cu 10 la bacalaureat vor fi premiaţi, joi, într-o ceremonie la Cercul Militar

Lory-1
Lory-1

Absolvenţii care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat din această vară vor fi premiaţi, joi, în cadrul unei ceremonii la Cercul Militar Naţional.

[caption id="attachment_92487" align="alignleft" width="196" caption="Loredana Verzea, prima absolventă de nota 10 la bacalaureat a Liceului Aurel Rianu din Fieni, Dâmbovița"][/caption] Ministrul Educaţiei Daniel Funeriu va participa la festivitatea de premiere a absovenţilor care au obţinut nota 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2011, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

La festivitate şi-au anunţat prezenţa numeroase personalităţi, modele ale societăţii româneşti din mass-media, cultură şi sport, a precizat sursa citată.

Evenimentul se va desfăşura la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, în sala de Marmură, începând cu ora 17.00.

Ministrul Daniel Funeriu anunţa, după afişarea rezultatelor la bacalaureat înaintea contestaţiilor, că 65 de absolvenţi au obţinut media 10. El i-a felicitat şi a precizat că aceştia vor fi premiaţi de Ministerul Educaţiei în cadrul unei ceremonii.

După contestaţii, o absolventă din Iaşi a obţinut media 10 la bacalaureat, în urma contestării notei obţinute la matematică, unde luase iniţial 9,60.

Citește ți:

Topul celor mai bine clasaţi elevi de la Bac 2011. 65 de elevi au obţinut media 10. Vezi care sunt aceştia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel