Urmărește emisiunea live


A lovit șapte mașini cu ajutorul unui alt șofer

accident
accident

Accident spectaculos în Capitală. Un șofer a avut nevoie doar de ajutorul unui alt șofer, care nu i-a acordat prioritate, pentru a distruge șapte mașini.

Șoferul unei Dacii papuc nu a acordat prioritate, la intersecția străzilor Liveni cu Slobozia din București, unei mașini care a reușit, după impact, să mai lovească ulterior încă șase autoturisme parcate de o parte și de alta a străzii.

Accidentul a avut loc, luni, în jurul orei 14.08 şi a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe imagini se observă cum șoferul Daciei papuc nu acordă pioritate mașinii care circula în viteză pe strada principală, potrivit Antena 3.

Autoturismul care rula pe strada cu prioritate își continuă în derivă cursul, lovind încă trei maşini, două parcate pe un sens, iar una pe celălalt.

Deoarece frâna nu îl ajută pe șofer, mașina reușește în câțiva metri să lovească alte trei mașini, parcate lângă trotuar.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă paguba va fi suportată de șoferul Daciei papuc, cel care a provocat accidentul pentru că nu a acordat prioritate. El a rămas fără permis pentru două luni şi a primit şi o amendă de 420 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel