A făcut sex cu fiul ei, dar nu se consideră vinovată

O femeie a fost condamnată în California la patru ani și opt luni de închisoare, după ce a întreținut relații sexuale cu fiul său. Cu toatea acestea, femeia nu se consideră vinovată de incest.

Mistie Rebecca Atkinson s-a despărțit de soțul ei în urmă cu 15 ani, iar fiul său, atunci în vârstă de un an, a rămas în custodia tatălui.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, şi-a contactat fiul după 15 ani prin Facebook și  a început să-i trimită mai multe mesaje, iar când s-au întâlnit au întreţinut relaţii sexuale.

Polițiștii au descoperit relaţia sexuală a celor doi a ieşit la iveală după ce rudele băiatului au raportat mesajele inadecvate raportului mamă-copil ale lui Atkinson către fiul său.

Într-o scrisoare adresată instanţei, femeia a explicat atracţia puternică faţă de fiul său prin faptul că cei doi s-au regăsit după 15 ani, relatează dailymail.co.uk.

"Consider că nu ar trebui să fiu acuzată de incest pentru că există ceva numit atracţie genetică, un fenomen foarte puternic ce apare la 50 la sută dintre persoanele care se reunesc cu o rudă pe care au pierdut-o demult", a scris Mistie Atkinson în scrisoarea adresată instanţei.

O instanță din California a condamnat-o pe mama incestuoasă la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, însă femeia ar putea fi eliberată pentru bună purtare, după executarea a doar doi ani și patru luni de detenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel