5 minciuni despre slăbit. Vezi care sunt

Dieta de slăbit
Descriere foto: Dieta de slăbit

Andreea Sava a dezvăluit pe pagina sa personală care sunt cele 5 minciuni despre slăbit pe care le folosesc majoritatea oamenilor.

Trăim în epoca fast food. Și când spun asta, nu mă refer doar la popularitatea atinsă de restaurantele de gen. Omul secolului nostru vrea miracole, soluții instant. Au succes enorm mâncarea fast food, cafeaua instant, adică ness și orice articol care oferă soluții cu efect practic până să-l termini de citit, a declarat Andreea Sava pe site-ul ei

Dacă Iisus a mers pe apă, a transformat apa în vin și pâinea în pește ba chiar l-a înviat pe David și tot l-au crucificat, necrezând că e fiul lui Dumnezeu, în ziua de astăzi miracolele sunt vândute la fiecare colț și au valoarea unui gablonț, și ăla prost făcut.

Și am încercat să fac un top al minciunilor sfruntate legate de slăbit și alimentație în care să nu credeți niciodată, nici o dată, nici măcar o singură dată. Mai ales că unele au urmări grave asupra sănătății și vieții voastre.

Curele de slăbire miracol

 

Totul în viață are o logică. Miracolul nu. Tocmai de asta s-a și inventat un cuvânt special pentru el. Altfel era normalitate iar normalitatea nu e cu nimic specială. Sună deja a teorie a bățului de chibrit dar, uneori, chiar trebuie să o mai facem și pe asta din când în când.

Așadar, dacă nu te-ai îngrășat într-o săptămână, o zi, o oră, bunul-simț îți spune că n-ar trebui să te aștepți să dai jos kg respective în acest interval. Mai ales dacă nu depui niciun efort în sensul ăsta. Și, la fel ca orice altă greșeală din viață, durează mult mai puțin s-o faci decât să o repari.

Orice rețetă-minune să fii sigur(ă) că vine și cu un cost. Sau, în cel mai bun caz, este doar o păcăleală și rămâi cum erai. Prea rar, însă, în viața asta, prostia rămâne neplătită. Ăsta, în sine, este tot un miracol. Când vorbim despre slăbit, costul plătit este sănătatea ta. Cu alte cuvinte, riști să plătești o viață.

Așa cum am mai spus de un milion de ori, orice cură de slăbire trebuie să fie completă și echilibrată. Altfel, face mai mult rău decât bine. Iar ăsta este un criteriu suficient pentru a fi sigur că, atunci când alegi să încerci o cură de slăbire, măcar nu-ți afectezi iremediabil organismul.

Prafurile de slăbit miracol

 


Tot ce am scris la punctul anterior se aplică și aici. Sfatul meu este să lăsați prostiile. Curățați-vă alimentația și apucați-vă de mișcare. Știu, lucrurile temeinice și corecte nu sunt niciodată ușoare. Sunt, însă, cele care, pe termen lung, îți vor face bine.

Cremele sau tratamentele miracol anticelulitice

 

 

Stând pe fund și mâncând fast food nimeni nu scapă de celulită. Mai ales după 30 de ani. Dar absolut nimeni. Doar cu photoshop dar pe ăla nu-l poți lua cu tine la plajă sau în dormitor.

Desigur că ele te pot ajuta, dar trebuie și să ai grijă la ce mănânci, să te hidratezi cum trebuie și să-ți miști fundul. Altfel vei ajunge să-l târâi pe asfalt. Folosesc vorbe dure sperând că ele vor avea efectul de șoc. Găsiți toate soluțiile corecte și durabile împotriva celulitei AICI.

Exercițiile-minune

 

 

Desigur că există exerciții mai eficiente decât altele dar să fii sigur: rezultatele sunt direct proporționale cu cantitatea de transpirație. Așadar, dacă nu ești dispus(ă) să lucrezi susținut până leșini, așteaptă-te la rezultate după un timp mai îndelungat.

Aparatele care fac mușchi în timp ce stai

 


Este noua isterie. Și, în general, vezi numai persoane hai să le spunem grăsuțe care le încearcă. Desigur că nu vezi niciodată vreo evoluție, nu la cineva pe care să-l fi cunoscut în carne și oase, dar omul are trișarea în gene.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25