Ford întrerupe producția B-MAX de la Craiova pentru 7 zile

ford
ford

Producătorul de mașini Ford a decis întreruperea activității la fabrica din Craiova pentru șapte zile în septembrie, din cauza crizei economice. Producția va fi mai mică cu 2.590 de mașini B-MAX, având în vedere că zilnic sunt fabricate 370 de unități, scrie wall-street.ro. Angajații Ford Craiova vor primi 80% din salariu în cele 7 zile în care nu vor lucra.

“Ca reacție la situația precară a pieței europene, Ford România ajustează volumele de producție ale uzinei de la Craiova și are în plan oprirea producției pentru șapte zile în luna septembrie, în cadrul secției Operațiuni Vehicule. B-MAX continuă să fie cel mai bine vandut monovolum de dimesniuni mici din Europa, dar, per total, piața auto continuă să scadă comparativ cu anul precedent. Ford Romțnia va continua să își alinieze producția la cererea efectivă a pieței și, datorită flexibilității sistemelor noastre de lucru, putem reacționa în timp real la schimbările pieței, inclusiv prin creșteri de producție”, au declarat pentru Wall-Street reprezentanții Ford Romania.

Monovolumul B-MAX este cel mai bine vândut monovolum compact de pe piața europeană în primul semestru al anului 2013, cu o cotă de piață de 15,8% pe segmentul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel