25 octombrie 2018. Astrolog, atenție: O zi pe care fiecare o vom resimți

Ziua de 25 octombrie va fi resimțită de fiecare dintre noi, având efecte la care trebuie să fim atenți.

25 octombrie 2018. „Este o zi a încordărilor inutile și o formă de manifestare a emoțiilor negative pot conduce către oscilații comportamentale pe întreg parcursul zilei. În raporturile și relațiile socio-umane va trebui să dăm dovadă de stăpânire de sine, evitarea polemicilor și tuturor discuțiilor care nu își au rostul, pentru că nu vor face altceva decât să contribuie la un dezechilibru al zilei”, scris astrologul Ioan Burculeț pe blogul său, Constelația Destinului.

25 octombrie 2018. „Cele 2 careuri în T, ca și configurație astrologică, fac din ziua de joi o formă mai puțin plăcută în arealul comunicării, întocmirii documentelor, aici va trebui să avem în vedere actele și documentele oficiale, mai mult sau mai puțin, semnăturile din înscrisurile importante și nu în cele din urmă redactarea acestora. Medicii pot greși în rețete, jurnaliștii în materialele pe care le pun la dispoziția cititorilor, oamenii de afaceri pot să își exercite semnăturile in contracte care ele, prin nuanța lor, pot fi indoielinice, scriitorii pot fi lipsiți de inspirație, cadrele didactice pot avea stări contradictorii și deficit de atenție”, potrivit astrologului.

25 octombrie 2018. „Și din punct de vedere a stării de sănătate, va fi o zi pe care fiecare o vom resimți. De la banalele dureri de cap până la complicații către orele serii și care pot evidenția mult mai bine deficitul în planul sănătății. Bolnavii cronici se vor resimți și va trebui restablit echilibrul”, precizează Ioan Burculeț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel