EXCLUSIV  ”21 decembrie 2020 este ziua în care lumea se schimbă”. Marea conjuncție Jupiter - Saturn, așa cum nu s-a mai întâmplat din 1623

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a vorbit, în emisiunea de astăzi despre marea conjuncție Jupiter - Saturn, care ”taie panglica pentru următorii 20 de ani”. Momentul din acest an este cu atât mai spectaculos cu cât Jupiter și Saturn n-au fost atât de aproape din 1623. 

”21 decembrie 2020 este ziua în care lumea începe să se schimbe.” a spus Daniela Simulescu, în emisiunea DCNews.ro. Astrologul a subliniat că ”ultima conjuncție de acest gen a avut loc în anul 2000. Țineți minte, 21 decembrie 2020 este ziua în care lumea se schimbă. Aceasta se petrece în semnul Vărsătorului, care este ”unde ne și ducem”. A venit vremea. Avem pe Jupiter care intră pe 19 decembrie în Vărsător, unde va sta aproape un an, și-l avem pe Saturn care va intra pe 17 decembrie 2020 în Vârsător, unde va sta până în 2023. Saturn în Vărsător a mai fost între primăvară și începutul verii. O dată la 20 de ani Jupiter și Saturn se întâlnesc într-un semn zodiacal din 12. Când o fac, negociază și hotărăsc cum va fi lumea. (...) Jupiter e planeta abundenței, a viitorului, Saturn e planeta trecutului, a ceea ce e construit. (...) Ultima conjuncție de acest fel am avut pe 28 mai 2000, următoarea o vom avea pe 31 octombrie 2040. Așa cum sunt atât de aproape anul acesta n-au mai fost din 1623.” a subliniat astrologul DCNews, în emisiunea de astăzi. 

Ultima conjuncție din 2000 au fost în semnul Taurului. 

”Contează informația, schimbarea, surpriza, experimentarea, noul, joaca, încercarea, dispoziția spre altceva, mintea. Timpul se va schimba, vom dori timp foarte mult pentru noi, pentru mințile noastre, pentru dezvoltarea noastră personală” a subliniat astrologul DCNews. 

”Se schimbă lumea” a subliniat Daniela Simulescu. Astrologul DCNews a atras atenția că acei copii care nu vor fi foarte conectați vor fi neintegrați, pentru că digitalul e viitorul pe care-l proiectează și această conjuncție. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel