15 copii au ajuns la spital cu intoxicaţii, după ce au băut lapte primit la şcoală

 ambulanta
ambulanta

15 elevi de la şcoala din localitatea maramureşeană Firiza au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare, după ce au consumat lapte primit la şcoală.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, Călin Man, a declarat că 15 copii de la şcoala din Firiza au acuzat stări de rău şi au avut vărsături, ei spunând că acest lucru s-a întâmplat după ce au băut laptele primit la şcoală.

Elevii au fost transportaţi cu patru ambulanţe la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare, urmând să fie supuşi unor investigaţii amănunţite.

La rândul său, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, Mariana Pop, a declarat că cei 15 copii care s-au simţit rău sunt din clasa a IV-a de la Şcoala nr. 13 din Firiza şi că din primele informaţii reiese că li s-a făcut rău după ce au consumat laptele primit prin programul "Laptele şi cornul".

"Directorul şcolii mi-a spus că din acelaşi lot de lapte au băut şi alţi copii, fără să acuze aceste simptome. Cei 15 au fost duşi la Spitalul de Infecţioase şi starea lor se ameliorează. Programul «Laptele şi cornul» este gestionat de consiliile locale şi urmează să verificăm cine livrează lapte la şcoala din Firiza", a spus şeful ISJ, citat de Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel