12 victime ale accidentului de la Lujerului au cerut despăgubiri

tramvai
tramvai

În urma accidentului din pasajul de la Lujerului, RATB a primit 12 cereri de despăgubire din partea victimelor. Mijloacele de transport şi călătorii sunt asiguraţi de RATB, iar solicitările de despăgubire vor fi trimise firmei de asigurări care va oferi eventualele compensaţii materiale.

"Până în prezent au fost înregistrate 12 cereri de despăgubiri de la persoane implicate în accidentul produs în data de 10 mai, în Pasajul Lujerului, în care au fost implicate trei tramvaie aparţinând RATB", a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

Persoanele vătămate în accidentul din Pasajul Lujerului pot trimite cereri pentru despăgubiri la sediul RATB, care va înştiinţa asiguratorul cu privire la solicitările ce vor fi primite.

"În vederea formulării cererii de despăgubire către societatea de asigurări Astra SA, cu care RATB are încheiat contract, persoanele vătămate în accidentul de tramvai trebuie să depună o cerere la sediul RATB din str. Dinicu Golescu, nr. 1, sector 1", au precizat reprezentanţii regiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel