Traian Băsescu: Victor Ponta va fi coleg de cameră cu Adrian Năstase

Premierul Victor Ponta nu a scăpat de criticile lui  Traian Băsescu. În opinia președintelui, premierul Victor Ponta va ridica coruptia mult deasupra standardelor la care o ridicase Adrian Năstase, ca mod de guvernare. De asemenea, Băsescu a declarat că dacă Ponta ar ajunge la Cotroceni acest lucru ar reprezenta o mare dramă pentru români.

Despre poziționarea lui Ponta fata de baronii PSD cercetați în ultima perioadă, Traian Băsescu a declarat că nu crede ca vreun procuror din România ar tolera intervenția vreunui premier, președinte etc. în justitie. Cred că ar deveni coleg de apartament cu Adrian  Năstase foarte repede.

Întrebat de ce ar risca Victor Ponta o carieră la nivel internațional, Traian Băsescu a declarat că la nivel internațional, cariera și-a închis-o de mult. Se duce cu mare greutate pe ici pe colo, de multe ori cu lobby-urile, pe bani, dar credibil nu mai este de mult timp, mai ales că a avut două etape de promisiuni, de angajamente.  Una în relația cu Comisia Europeană și alta în relația cu Washingtonul. Peste tot spune da, da și vine și îi apără pe cei puși sub semnul întrebării de Justiție.

Ce nu întelege Viorel - că e ziua lui - zilele acestea e căa toți îi spun sincer "Viorel, dragă, statul de drept". Iar el spune "Ce stat de drept, eu am de apărat pe Nicolescu, pe  Constantinescu, pe Mazare". Nu zic ca nu sunt de apărat, dar nu de el, de avocați plătiți. Nu de primul-ministru care denigrează și pune sub semnul întrebării acțiunile Justiției.

Ar fi o mare dramă ca Victor Viorel să ajungă președintele României.  Sper ca românii să-și de seama cât este de important și i-aș ruga să mă  creadă că în zi de sărbătoare nu fac decât să le spun un adevăr.  Victor Viorel  nu are credibilitate, este cunoscut deja ca fiind un apărator al corupților, iar , după mine, este un om profund corupt.
Cum poți să ai astfel de valori și să îi aperi pe cei care sunt acuzați de Justiție. Nu ca prim-ministru. Victor Viorel este un corupt de aceeași talie ca ei și i se pare normal cum se comportă oamenii aceștia.

Nu vreți să vă aduceți aminte cazul CFR Marfă privatizare? Când a încercat să îi dea lui Gruia Stoica CFR Maerfa, dar nu el, ci CSAT-ul, când și el știa ce știam și eu. Că Stoica nu avea bani și că Stoica a dărâmat CFR Marfă prin corupție și relațiile pe care le-a avut cu conducerea companiei.

Victor Viorel este un prim-ministru complet corupt.
Omul acesta va ridica coruptia mult deasupra standardelor la care o ridicase Adrian Năstase, ca mod de guvernare. Și repet, Adrian Năstase a fost un premier bun, dar corupt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel