PSD-ul lui Ponta, acuzat că e mai corupt decât cel al lui Năstase

Acuze grave la adresa actualului Guvern, la adresa PSD, precum și la adresa premierului Victor Ponta au fost lansate, marți, pe Facebook, de către președintele PDL, Vasile Blaga, care susține că partidul condus în urmă cu 10 ani de către Adrian Năstase a fost întrecut în corupție de cel din zilele noastre.

Poziția critică a liderului PDL, Vasile Blaga, survine după ce în motivarea instanţei, judecătorul Curţii de Apel Bucureşti care a dispus arestarea preventivă a lui Adrian Duicu şi a şefului Poliţiei Mehedinţi a inserat o stenogramă care arată că traficul de influenţă a fost comis în Palatul Victoria.

"Din datele prezentate public in cazul Adrian Duicu am vazut azi cum coruptia a ajuns pana in biroul premierului. Avem o guvernare putreda, profund corupta si un premier care ne demonstreaza, pe zi ce trece, cat de teama ii este de baronii sai locali care il tin in functia de sef al Guvernului", a scris, marți, pe pagina sa de socializare Vasile Blaga.

Liderul democrat-liberalilor își continuă criticile la adresa Puterii, susținând că "nocivitatea PSD" a fost desăvârșită și că nicicând nu a văzut atâta impertinență la adresa justiției, cum a văzut în ultimele două zile.

"Scaunul lui Ponta depinde de dragii sai baroni care il tin in lesa. Sunt aceiasi baroni care tin tara in saracie pentru ca asa e mai usor de controlat.
PSD este cel mai nociv partid din Romania iar Victor Ponta a reusit sa desavarseasca nocivitatea PSD. Nicicand nu am vazut atata impertinenta si tupeu la adresa justitiei ca astazi si ieri, in declaratiile celui care este prim-ministru.
Au trecut 10 ani de la episodul Nastase care decidea care dosar iese din sertar si care ramane. In 10 ani de zile PSD arata nu ca e nereformat, ci faptul că este mult mai corupt decat cel condus de Adrian Nastase", a conchis Vasile Blaga.

Citește și STENOGRAME. Adrian Duicu, trafic de influență din biroul lui Victor Ponta. Ce spune premierul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel