TONI GREBLĂ, DEMISIE CCR. "Este regretul vieții mele"

Judecătorul Toni Greblă a declarat că în zilele următoare va decide dacă va demisiona de la CCR.

VEZI ȘI: Semnal URIAȘ pentru Ponta după rezultatul alegerilor din Grecia. "A SUNAT CLOPOTUL"

"Este regretul vieții mele, nu aș fi vrut să trăiesc aceste clipe. Decizia nu e deloc simplă, dacă demisionez înseamnă că mi-aș recunoaște vina, iar mie nu mi-au fost aduse la cunoștință acuzațiile, iar dacă nu demisionez, înseamnă că țin foarte mult la acest scaun. În următoarele zile voi lua o decizie, una înțeleasă, sper", a spus Toni Greblă.

Judecătorul CCR a dat și lămuriri despre crescătoria pe care o deține în județul Gorj, percheziționată zilele trecute de procurorii DNA.

"Acea fermă de struți este o gospodărie așezată în extravilanul unei localități rurale din Gorj, perchiziționată, unde au fost găsiți 7 struți, 20 de găini, 7 rațe și 4 gâște. Asta este toată ferma. Nu cred că poate fi numită fermă, este un lucru la care ne-am asociat 3 persoane și am vrut să realizăm un loc unde să ne putem retrage din când în când la țară și să beneficiem de anumite produse", a spus Toni Greblă la B1 TV.

"Eu, din 22 decembrie 1989, de când sunt în viața publică nu am desfășurat niciun fel de activitate comecială. Nu am acțiuni, nu știu cum se face un ordin de plată. Eu nu mă pricep la afaceri, puteam să le fac direct din 22 decembrie, când toată lumea a încercat măcar o afacere. Eu n-am încercat, pentru că n-am vrut să combin viața publică cu viața comercială", a adăugat judecătorul CCR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel