Ștefănescu: preferam să-l batem de să-i sune apa în cap! Tăriceanu are sprijinul PSD

Vești proaste pentru liberali, care nu vor avea sprijinul PSD în Senat, pentru a-l schimba pe liderul acestui for, Călin Popescu Tăriceanu. Codrin Ștefănescu a declarat pentru DCNews că social-democrații au decis să respingă demersul PNL. În ceea ce privește inculparea lui Orban, Ștefănescu a recunoscut  că este dificil pentru social-democrați să se trezească fără adversar, la Primăria Generală, după retragerea principalului contracandidat.

Nu s-a discutat nimic de susținerea lui Călin Popescu Tăriceanu la București, în contextul în care PNL ar decide să-l susțină pe Nicușor Dan, începând coagularea pe partea Dreaptă, a precizat Ștefănescu. PNL nu are de ce să-l susțină pe Nicușor Dan, spune Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD. De ce ar alerga activiștii partidului, fie de la sectoare, fie de la capitală, ca să aducă voturi pentru unul care îi înjură, s-a întrebat Codrin Ștefănescu?

”Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Orban, a spus Ștefănescu. preferam să-l batem în alegeri, de să-i sune apa în cap. Sunt convins că Gabi Firea l-ar fi învins fără probleme. Poate acum, cu această nefericită ocazie, își dă seama și Orban cum ne-am simțit noi când colegi de-ai noștri, aflați în preajma bătăliilor electorale, erau împiedicați să participe, fie că erau arestați, fie aveau alte probleme. Dl. Orban, dna Gorghiu, ne criticau, că nu înțelegem cum evoluează lucrurile. Noi înțelegem, poate acum înțelege și dl Orban”.

”Ne-ar plăcea să avem președintele Senatului, dar nu în aceste condiții”

Liderul PSD a negat speculațiile din presă despre o candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu, susținut de PSd, la Primăria Generală. ”La partid nu s-a discutat, astăzi, decât despre susținerea lui Tăriceanu în Senat. Ne-am decis să nu-l schimbăm de la conducerea Senatului. Nu zic că nu ne-ar plăcea să avem un pesedist președinte al Senatului, dar nu acum, nu în aceste condiții. Nu prin manevra disperată a PNL. O respingem, nu are nicio șansă. Doar despre sprijinul acordat lui Tăriceanu la Senat s-a discutat, altceva sunt simple speculații”, a spus Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel