Codrin Ştefănescu: Am votat împotriva tehnocraţiei

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, spune că a votat duminică pentru speranţa a milioane de români şi pentru drepturile şi libertăţile câştigate cu sânge în urmă cu 26 de ani.

'Eu am votat împotriva tehnocraţiei, am votat pentru speranţa a milioane de români, am votat pentru drepturi şi libertăţi câştigate cu sânge în urmă cu 26 de ani. Am votat pentru prosperitatea românilor şi pentru linişte, pentru că trăim vremuri crunte, când speranţa uşor-uşor tinde să se stingă şi când aproape nu mai vedem 'luminiţa de la capătul tunelului'. Am votat cu inima larg deschisă şi cu încrederea că, după aceste alegeri, lucrurile se vor schimba, pentru că e obligatoriu să se schimbe, absolut obligatoriu', a declarat pentru AGERPRES Codrin Ştefănescu.

În opinia sa, dincolo de sistemul de vot, rămâne deschisă problema legată de prezenţa la urne pentru că, atunci când oamenii nu vin la vot, 'înseamnă că dezamăgirea e atât de uriaşă, încât consideră că nu mai are importanţă nici măcar acest drept fundamental'.

'Mai mult, printre români există acest sentiment de nesiguranţă şi un sentiment suplimentar că oricum ai vota şi pentru oricine ai vota, altcineva de sus, în mod total nedemocratic, stabileşte direcţia pe care trebuie să meargă România.

Iar în ultimele şapte luni direcţia a fost fundamental greşită. Sentimentul acesta persistă nu doar în Bucureşti, capitala unei ţări ce face parte din Europa, ci peste tot la nivel naţional. Iar în timpul acestei campanii am vorbit cu mii de oameni din diferite comune, sate, oraşe, care cu toţii, dar absolut toţi gândesc la fel - că trebuie făcut ceva urgent, altfel noi, cei de astăzi, şi urmaşii noştri nu vor avea nicio şansă', a adăugat Codrin Ştefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel