Firea vorbește despre retragerea sa și înlocuirea cu Tăriceanu

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, marți seară, la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei", despre speculațiile din jurul candidaturii sale. 

Luni a apărut o știre pe surse că Gabriela Firea va fi retrasă de PSD și înlocuită cu liberalul Călin Popescu Tăriceanu. "Este o știre falsă. Liviu Dragnea a afirmat și ieri, și azi că nu s-a pus problema renunțării la candidatura mea. (...) Nu erau motive întemeiate pentru a se renunța la această candidatură. Chiar nu a fost nicio discuție, ne-am mirat și noi ieri", a spus Gabriela Firea, subliniind că a pus această știre pe seama faptului că s-a încercat acoperirea știri că Ludovic Orban s-a retras, după ce DNA l-a inculpat. 

Cu privire la o altă speculație că va păți ce a pățit și Ludovic Orban, o plângere la DNA, Gabriela Firea a spus că este imposibil, chiar dacă recunoaște că amenințări există de câteva luni. Cu toate acestea, candidata PSD recunoaște că sunt zvonuri că i s-ar pregăti ceva soțului ei: "Am auzit că s-ar putea să i se pregătească ceva soțului meu și eu să renunț, să clachez, să mă sperii și așa mai departe". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel