SIMONA HALEP, WUHAN - CHINA. SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, în TURUL 2 de la WUHAN

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Simona Halep revine în această săptămână într-un turneu WTA, după eliminarea prematură de la US Open, iar azi și-a aflat adversara din primul meci pe care îl va disputa în China.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Pentru că este a doua favorită a turneului, românca a avut liber în primul tur și a aflat cu cine va juca prima partidă a sa din turneul de la Wuhan

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Simona Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza (Spania, locul 22 WTA), într-un meci extrem de așteptat de specialiștii în tenis, scrie gsp.ro.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Alături de Simona Halep şi Eugenie Bouchard, iberica Garbine Muguruza este considerată de experți viitoarea mare jucătoare a tenisului mondial.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. În primul tur de la Wuhan, Muguruza a trecut de compatrioata sa de pe locul 75 mondial, Maria-Teresa Torro-Flor, scor 4-6, 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, WUHAN - CHINA. Meciul Simona Halep - Garbine Muguruza este programat să înceapă marți dimineața, de la ora 6:00 (ora României).

Citește și: Bombă în tenis! O jucătoare de top se retrage din activitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel