SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE: SIMONA HALEP, a treia românca din istoria calificată la TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep s-a calificat în premieră la Turneul Campioanelor de la Singapore, anunțul fiind făcut în urmă cu puțin timp de site-ul oficial al WTA. Locul 2 mondial va juca în premieră la Turneul Campioanelor și va fi cea de-a treia româncă din istorie care ia startul în această competiție, după Virginia Ruzici şi Irina Spîrlea.

Citește și: Schimbări în tenis: Probleme pentru Sharapova. Halep ar putea profita


SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Simona Halep a declarat că abia aşteaptă să evolueze împotriva celor mai bune jucătoare de tenis din lume, la Turneul Campioanelor de la Singapore, participarea la finala sezonului fiind visul ei dintotdeauna, informează site-ul oficial al WTA.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. "Întotdeauna a fost un vis al meu să evoluez la Finala WTA. Am avut un mare succes în acest an şi abia aştept să evoluez împotriva celor mai bune jucătoare din lume, la Singapore", a declarat Simona Halep, citată de Mediafax.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Câştigătoare în 2014 la Doha şi Bucureşti, finalistă la Madrid şi Roland Garros, semifinalistă la Wimbledon şi Indian Wells, Simona Halep va evolua printre cele mai bune opt jucătoare din acest sezon, în ultimul turneu al anului.

Vezi și: Americanii au stabilit cine va domina tenisul feminin în 2015

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. Jucătoarea de tenis din Constanţa, în vârstă de 22 de ani, este a treia sportivă care îşi asigură biletele pentru Turneul Campioanelor 2014, după americanca Serena Williams, locul 1 WTA, şi după rusoaica Maria Şarapova, locul 4 WTA.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, SINGAPORE. A 44-a ediţie a Turneului Campioanelor se va disputa începând cu 20 octombrie, la Singapore. Competiţia reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu ale anului în curs, care vor concura pentru premii totale de peste şase milioane de dolari.

Citește și: Clasamentul important în care Halep o spulberă pe Serena Williams

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel