SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 de la SINGAPORE: Regulamentul de tenis ar putea fi schimbat

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 de la SINGAPORE. Federaţia Internaţională de Tenis pregăteşte noi modificări în regulamentul de desfăşurare a meciurilor.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 de la SINGAPORE. Preşedintele Federației Internaționale de Tenis, Francesco Ricci, susține că vrea mai mult respect pentru spectatori din partea jucătorilor. Astfel că, adaugă el, se caută o soluție pentru eliminarea timpilor morţi din meciuri.

Vezi și: Americanii au stabilit cine va domina tenisul feminin în 2015

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 de la SINGAPORE. Maria Sharapova, una dintre jucătoarele de tenis care trage cel mai mult de timp, ar putea avea de suferit din cauza eventualei modificări a regulamentului în acest sens. Rusoaica s-a impus în finala de la Roland Garros 2014, jucată contra Simonei Halep, într-un meci după care arbitrul a fost aspru criticat de presa internațională pentru că i-a permis Mashei să prelungească exagerat pauzele dintre puncte.

SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 de la SINGAPORE. "Avem o mică problemă în tenis, aceea că nu respectăm spectatorii prea mult. Vom încerca să facem ceva pentru a nu mai exista timpi morţi în meciuri. Ne mai dorim ca seturile să fie scurtate, astfel televiziunile vor avea un interes mai mare", a declarat Francesco Ricci, potrivit gsp.ro.

Citește și: Halep s-a căsătorit - FOTO de la fericitul eveniment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel