Simona Halep-Serena Williams la Singapore în a patra întâlnire

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, miercuri, de la ora 11.00, împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, în etapa a doua a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, competiţie care se desfăşoară la Singapore. 

Sesiunea de miercuri va începe la ora 08.30, cu partida de dublu dintre Alla Kudriavţeva/Anastasia Rodionova (Rusia/Australia) - Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (Rusia), şi va continua cu meciul Williams - Halep.

Cele două sportive s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se Williams. Ele au jucat prima dată una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1.

Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

Citește și: SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Ce a spus americanca despre româncă înaintea duelului de la SINGAPORE 

La Singapore, Serena Williams şi Simona Halep au debutat cu câte o victorie. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA, scor 6-4, 6-4.

Partida dintre învinsele din prima etapă, Ana Ivanovici - Eugenie Bouchard, va avea loc de la ora 14:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel