SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Simona Halep, progres uriaș în ultimele 14 luni, de la ultima întâlnire cu Serena Williams

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams vor juca miercuri, la Turneul Campioanelor, derby-ul din Grupa Roșie de la Singapore, un meci așteptat cu nerăbdare de milioane de fani. 

24 de locuri WTA și 10.075 de puncte diferență

Cele două și-au câștigat primele meciuri de la Singapore și se vor întâlni miercuri, de la ora 11:00, după mai bine de 14 luni, ultima confruntare directă având loc pe 16 august 2013. Nu mai puțin de 24 de locuri în WTA şi 10.075 de puncte o despărțeau atunci pe Simona de Serena, potrivit prosport.ro.

În ultima confruntare, liderul mondial s-a impus fără prea mari probleme, scor 6-0, 6-4. La acea vreme Serena Williams era într-o formă incredibilă, nu rata nimic şi câştiga în faţa oricui, în timp ce Simona Halep doar ce își începuse ascensiunea și intrase în ochii presei internaţionale, după trei titluri câştigate - la Nurnberg, s'Hertogenbosch şi Budapesta.

Citește și: Uimită de Simona! Ce a spus Serena înainte de meciul cu Halep

Acensiunea Simonei

De la acea dată însă, românca și-a continuat ascensiunea și a urcat constant în ierarhia mondială, astfel că, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep a ajuns chiar în spatele numărului 1 WTA. O victorie obținută azi de Simona Halep în faţa Serenei Williams ar fi privită de fanii româncei drept o "viză" obținută de aceasta pentru a prelua şefia clasamentului WTA.

Înaintea confruntării de la Turneul Campioanelor, diferenţa dintre cele două jucătoare s-a redus semnificativ față de momentul ultimei confruntări, de la 10.075 de puncte la 1.743 puncte. Cele două sunt despărțite în momentul de față de două locuri în ierarhia mondială, după ce românca a căzut pe poziția a 4-a.

Vezi aici desfășurarea LiveText a meciului Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel