SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, în derby-ul din GRUPA ROȘIE de la SINGAPORE

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep  a dat de pământ, miercuri, cu Serena Williams. Românca a avut nevoie de doar o oră și cinci minute pentru a trece de liderul mondial, în două seturi, scor 6-0, 6-2, în derby-ul din Grupa Roșie de la Singapore.

Vezi și: Presa internațională o elogiază pe Halep după victoria cu Bouchard


Cu două victorii obținute în două meciuri, Simona Halep este lider în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014. Românca nu a pierdut nici un set și nu pare să aibă emoții pentru calificarea în semifinalele de la Singapore.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2


UPDATE - Iată desfășurarea LiveText a meciului Simona Halep - Serena Williams:

- 6-2 - Simona Halep anulează două mingi de break ale Serenei Williams și se impune în derby-ul din Grupa Roșie de la Singapore!

- 5-2 - Liderul mondial reduce din diferență. Simona Halep va servi pentru a câștiga meciul

- 5-1 - Românca își mai adjudecă un game după ce a salvat o minge de break a Serenei.

- 4-1 - Halep face un nou break și se desprinde în setul 2.

- 3-1 - Game-urile dintre cele două sunt tot mai disputate. Americanca a avut o minge de break, anulată de Simona cu un ace, după care românca a reușit să își câștige serviciul.

- 2-1 - Serena Williams reușește primul game, după opt consecutive ale Simonei Halep.

- 2-0 - Românca a câștigat cel mai disputat game al meciului de până acum, după ce a salvat două mingi de break ale Serenei, care la ultimul punct al game-ului a aplaudat-o pe sportiva noastră pentru lovitura câștigătoare reușită.

- 1-0 - Simona continuă să adune punct cu punct și face break în debutul setului 2.

- 11:36 - A început setul 2. Americanca servește.

- 6-0: Simona Halep își adjudecă primul set la zero! Românca a avut trei mingi de set, americanca a anulat două dintre ele, însă sportiva noastră a încheiat setul cu un ace, după doar 20 de minute de joc. 18 greșeli neforțate a comis liderul mondial în primul act, față de una a româncei.

- 5-0: Serena continuă să comită greșeli neforțate și "duble" la serviciu, iar Halep mai face un break. Românca va servi pentru a câștiga primul set.

- 4-0: Simona câștigă un game alb și, după doar 12 minute, conduce cu 4-0 în primul set.

- 3-0: Halep mai face un break și se desprinde. Românca a câștigat două mingi superbe, iar la ultimul punct al game-ului a beneficiat de o dublă greșeală a adversarei.

- 2-0: Românca își câștigă serviciul fără prea mari emoții.

- 1-0: Simona Halep face break în primul game al meciului. Americanca a început meciul cu un as, însă a încheiat game-ul cu o dublă greșeală.

- 11:13 - A început meciul Simona Halep - Serena Williams. Americanca servește.

- 11:05 - Serena Williams a câștigat tragerea la sorți și a ales să servească.

- 11:00 - Simona Halep intră în arenă în uralele publicului de la Singapore, urmată de liderul mondial, Serena Williams.

---------------------

Știrea inițială: SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams au câștigat primele două meciuri din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2014, urmând să se întâlnească în etapa a doua.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Meciul dintre Simona Halep și Serena Williams se va juca miercuri, de la ora 11:00, și va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Cealaltă partidă din Grupa Roșie de la Singapore, dintre Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovic, se va juca tot miercuri, nu înainte de 14:30.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Serena Williams a câştigat toate cele trei întâlniri de până acum cu Simona Halep, românca reușind să își adjudece un singur set în confruntările cu americanca, potrivit gsp.ro.

Citește și: Turneul Campioanelor: Simona Halep, victima unei gafe uriașe - Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel