SIMONA HALEP, TURNEUL CAMPIOANELOR 2014: Simona Halep, elogiată în presa internațională după victoria cu Eugenie Bouchard, de la Singapore

Simona Halep a câștigat luni primul meci de la Turneul Campioanelor 2014, scor 6-2, 6-3, în faţa canadiencei Eugenie Bouchard. Victoria categorică a româncei a stârnit un val de reacții în presa internațională și pe site-urile de specialitate.

Site-ul oficial al Asociaţiei jucătoarelor profesioniste de tenis scrie despre un "un debut electric" al Simonei Halep la Turneul Campioanelor 2014, în vreme ce site-ul oficial al competiției vorbește despre un "start în zbor" pentru sportiva noastră.

"Halep şi-a făcut jocul ei împotriva celeilalte stele în ascensiune şi debutante la Turneul Campioanelor, Eugenie Bouchard. Simona a fost pur şi simplu prea puternică, adjudecându-şi, cu 6-2, 6-3, partida cu Bouchard. Halep a fost la controlul meciului încă de la început, conducând cu 4-0. Bouchard a ieşit din scenă în linişte, după ce a comis o dublă greşeală pe mingea de meci a adversarei", a notat site-ul WTA, care a remarcat o evoluţie "incredibil de consistentă" a româncei.

Vezi și: Turneul Campioanelor: Simona Halep, victima unei gafe uriașe - Foto

"Halep a dat tonul în primul game, obţinând break-ul când Bouchard a trimis cu reverul o minge în aut. Într-o clipire, românca şi-a extins avantajul la 4-0", a scris și site-ul oficial al Turneului Campioanelor, care a adăugat că sportiva noastră a dat puţine semne de slăbiciune.

"Halep a trecut uşor de Eugenie Bouchard la finala WTA", a titrat USA Today, conform digisport.ro.

"Un debut de uitat pentru Eugenie Bouchard la Turneul Campioanelor, împotriva Simonei Halep", a scris și canada.com, în timp ce L'Equipe a titrat în ediţia electronică: "Halep o surclasează pe Bouchard!"

Turneul Campioanelor programează marți primele partide din Grupa Albă: Maria Sharapova - Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova - Agnieszka Radwanska.

Citește și: Halep, prima declarație după victoria cu Bouchard. Urmează Serena!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel