SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014, de la SINGAPORE. Ce a spus românca despre meciul cu locul 1 WTA, după victoria cu Eugenie Bouchard

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Imediat după victoria cu Eugenie Bouchard, pe terenul de joc, Simona Halep a făcut o declarație în care a vorbit despre confruntarea câștigată cu canadicanca, dar și despre duelul pe care îl va avea în etapa următoare cu Serena Williams, numărul 1 mondial.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "Am jucat bine, am fost agresivă și mi-am regăsit jocul. Îmi place turneul acesta, arată foarte bine. Sper că și voi vă bucurați de el, așa cum o fac eu", a declarat Simona Halep imediat după victoria cu Eugenie Bouchard.

Citește și: Williams trece de Ivanovic în primul meci de la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep a fost susținută din tribune de mai mulți români, printre care s-au aflat părinții ei și persoane apropiate de sportivă.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "Înseamnă enorm să am familia și prietenii cu mine. Au fost și la Sofia, la 'Turneul Campioanelor mici', de anul trecut, și m-au ajutat foarte mult acolo. Le mulțumesc că mă sunt alături de mine și mă susțin mereu", a continuat românca de pe locul 4 WTA.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Întrebată despre meciul de miercuri cu Serena Williams, Simona Halep a afirmat că așteaptă cu nerăbdare confruntarea cu numărul 1 mondial.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "N-am jucat cu Serena Williams anul ăsta. Abia aștept meciul cu ea. E cea mai bună jucătoare din lume, iar eu n-am nimic de pierdut. O să mă lupt pentru fiecare punct în meciul cu ea", a mai spus sportiva noastră.

Vezi și: Halep, lider în grupa de la Singapore după victoria cu Bouchard

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel