SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Ce a spus americanca despre româncă înaintea duelului de la SINGAPORE

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Simona Halep și Serena Williams și-au câștigat fără prea mari emoții primele meciuri de la Turneul Campioanelor 2014, iar miercuri se vor întâlni în derby-ul din Grupa Albă de la Singapore.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Cu o zi înainte de confruntarea cu sportiva noastră, liderul mondial a vorbit despre Simona Halep. Chiar dacă s-a impus în cele trei confruntări anterioare, Serena Williams se așteaptă la un meci greu cu românca.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al competiției, Serena Williams a lăudat-o pe Simona Halep pentru sezonul de vis pe care îl parcurge: "Simona este o jucătoare excelentă, are un an incredibil. Este o grupă incredibil de grea", a declarat liderul WTA, citat de digisport.ro.

Ce spune de problemele medicale

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. După abandonul de la Beijing, cauzat de o accidentare la genunchi, Serena Williams a avut cinci zile de pregătire la Singapore. Ea afirmat că nu se află în cea mai bună formă, însă și-a propus să câștige fiecare partidă.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. "Mă simt bine acum, nu sunt la 100% din capacitate, dar am venit să mă bucur de turneu și mă pregătesc pentru fiecare meci în parte. Am avut doar câteva zile să mă antrenez, dar îmi propun să câștig fiecare meci", a adăugat americanca.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Meciul Simona Halep - Serena Williams se va juca miercuri dimineață, de la ora 11:00, și va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A MECIULUI SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel