SIMONA HALEP. Presa internaţională o desființează pe Serena Williams

Victoria Simonei Halep asupra liderului clasamentului WTA, Serena Williams, nu a putut trece neobservată de presa sportivă.  Practic, presa internațională o desființează pe Serena, titrând că românca a "umilit-o", "distrus-o" şi "dominat-o" pe lidera WTA.

Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore.

Simona Halep ocupă locul 1 în Grupa Roşie, cu două victorii în tot atâtea meciuri, şi este aproape de calificarea în semifinale. Ea va juca, vineri, ultima partidă din grupă, cu sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

"Numărul 1 mondial Serena Williams a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din lunga şi ilustra sa carieră, fiind umilită, miercuri, cu scorul 6-0, 6-2 de românca Simona Halep la Turneul Campioanelor. De 18 ori triumfătoare la turneele de Grand Slam, Williams a câştigat doar nouă puncte în setul inaugural. Câştigătoarea ultimelor două Turnee ale Campioanelor, care avea 16 victorii la rând în această competiţie, a servit şapte duble greşeli şi s-a chinuit să-şi găsească ritmul, în timp ce numărul 4 mondial a obţinut prima sa victorie împotriva americancei de 33 de ani", a notat iol.co.za.

Citește și: SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Ce a spus liderul mondial după înfrângerea în fața româncei

Straits Times a scris că Simona Halep a realizat o mare supriză la Turneul Campioanelor de la Singapore, românca jucând sclipitor. "Mare surpriză la Finalele WTA, după ce Williams a fost demolată cu 0-6, 2-6 de Halep. Turneul Campioanelor a fost martorul unei mari surprize miercuri, după ce numărul 1 Serena Williams a suferit o înfrângere rară, scor 0-6, 2-6, în faţa unei sclipitoare Simona Halep. În timp ce înaintea turneului erau îngrijorări asupra stării de sănătate a lui Williams, nimeni nu ar fi putut anticipa cât de rău va juca americanca împotriva adversarei din România, care nu o învinsese în precedentele trei întâlniri", a precizat Straits Times.

Gazzetta dello Sport a scris "O nouă surpriză la Singapore, Halep o bate pe Serena", în timp ce livetennis.it a notat că "SuperHalep o domină pe Serena Williams. Calificarea este la un pas".

Eurosport.fr este de părere că Serena Williams a fost devorată de Simona Halep. "Serena Williams, devorată de Halep. Senzaţionala Simona Halep a terminat repede cu Serena Williams, aceasta fiind prima înfrângere a americancei la Turneul Campioanelor din 2008", a adăugat eurosport.fr, în timp ce cotidianul francez L'Equipe a scris că Halep a distrus-o pe Serena Williams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel