SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Omagii în presa internațională: "Serena Williams a fost efectiv măturată de Simona Halep"

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Victoria fără istoric obținută de Simona Halep în fața Serenei Williams a uimit presa internațională. După 6-0, 6-2, redactorii publicaţiilor străine nu contenesc cu laudele la adresa româncei și o taxează dur pe americancă pentru jocul prestat.

"Serena Williams a fost efectiv măturată de Halep!", scrie prestigiosul ziar francez de sport L'Equipe, în vreme ce Gazetta dello Sport, din Italia, notează: "Serena, înfrângere istorică. Halep învinge cu 6-0, 6-2".

Vezi și: Simona Halep, prima declarație după ce a demolat-o pe Williams

"Halep o surprinde pe Williams la Turneul Campioanelor", adaugă şi jurnaliștii spanioli de la Mundo Deportivo, potrivit gsp.ro.

"Halep a zdrobit-o pe Serena la Singapore. E prima victorie pentru Simona în faţa lui Williams. Românca a oferit un joc solid, iar Williams a făcut o mulţime de greşeli neforţate", notează cei de la eurosport.com, în vreme ce britanicii de la Daily Mail sunt extrem de duri cu liderul mondial: "Serena Williams a fost distrusă de Simona Halep la Turneul Campioanelor. Numărul 1 mondial a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din carieră".

"Simona Halep i-a administrat cea mai umilitoare înfrângere Serenei Williams. Din 1998 americanca n-a mai pierdut după ce şi-a adjudecat doar două game-uri. Pe atunci avea doar 16 ani", transmit şi jurnaliştii de la ABC News (SUA).

Citește și: Serena Williams, la pământ! Ce a spus după umilința cu Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel