România-Canada, Fed Cup: Simona Halep anunță că nu va juca: Sunt obosită

Simona Halep, numărul 3 WTA, a anunțat, sâmbătă, la revenirea în țară după turneele din SUA, că nu va juca în confruntarea România-Canada, din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup. 

"Este foarte greu să merg să joc în Canada, sunt obosită, am obligații la Stuttgart, dacă era în Europa mă duceam cu mare drag. Eu zic că avem prima șansă, Irina (n.r. - Irina Begu) este în formă bună și la dublu avem echipă bună. Îmi pare rău că nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo", a declarat Halep, potrivit Mediafax.

Simona Halep a transmis în repetate rânduri că nu ştie dacă va putea evolua în play-off-ul pentru Grupa Mondială din Fed Cup, în fața Canadei, din cauza programului încărcat, iar şansele ca numărul 3 WTA să facă parte din echipa Alinei Tecşor erau minime, transmite prosport.ro. Pe lângă faptul că întâlnirea se va juca în Canada, şi perioada de disputare, 18 şi 19 aprilie, este apropiată de primul mare turneu european, cel de la Stuttgart, pentru a-și reprezenta țara, Simona Halep ar trebui să facă un adevărat tur de forță: pe 19 aprilie ar trebui să fie la Montreal, pentru ca o zi mai târziu să se afle în Germania, gata de competiție, adaptată la diferenţa de fus orar de șase ore.

Pentru Simona Halep urmează tripla Stuttgart - Madrid - Roma, înainte de Roland Garros 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel