Gică Hagi și Teia Sponte, despre știrea că Simona Halep se mărită cu Costa Sponte

Presa tabloidă a lansat, marţi, zvonul că Simona Halep ar urma să se mărite la vară cu fiul lui Teia Sponte, Costa Sponte, naş urmând să fie Gică Hagi.

Vezi aici detalii: Simona Halep, pregătiri de nuntă. Cine e alesul, când va avea loc evenimentul şi cine va fi naşul de cununie

Gică Hagi a părut însă foarte surprins când a fost întrebat despre nunta Simonei Halep, lăsând să se înțeleagă că nu știe nimic despre acest lucru.

"Nu știu, nu pot să comentez, pentru că acum am aflat. Nu pot să spun nimic, pot doar să vă spun că îmi e dor de fiica mea, pentru că n-am mai văzut-o de mult și abia aștept să vină acasă", a reacționat Gică Hagi, citat de romaniatv.net.

Managerul de la Viitorul Constanța nu a comentat nici decizia Simonei Halep de a nu juca pentru România în Fed Cup: "Nu pot să spun nimic, e decizia ei. Eu știu doar că am susținut-o de la început, am crezut în ea".

Și Teia Sponte a reacționat față de știrea lansată de presa tabloidă: "Eu nu știu absolut nimic. Nu otrăviți oamenii cu știri false!".

Citește și: Simona Halep îi răspunde lui Ilie Năstase după atacul legat de absența din Fed Cup

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel